Menu

Nyheder

Indbydelse til Den Maritimhistoriske Konference 2016

Af TT | February 15, 2016

Maritimhistorisk konference på Museet for SøfartI dagene 22. – 24. april 2016 finder den 22. Maritimhistoriske Konference sted i Helsingør. Målet med konferencen er at forene forskere, entusiaster, lægfolk, studerende og professionelle om den fælles glæde ved søfartens historie og nutid. Der er masser af spændende oplæg og rig mulighed for at stifte kontakter og udveksle erfaringer.

Konferencen foregår på det prisbelønnede M/S Museet for Søfart med overnatning på Danhostel i Helsingør. Lørdagens festmiddag indtages om bord må færgen TYCHO BRAHE med smuk aftenudsigt til Kronborg og skibsfarten på Øresund.

Fredag den 22. april indleder museumsinspektør Benjamin Asmussen konferencen med at fortælle om sin forskning i 1700-tallets dansk-kinesiske samhandel og møder mellem købmænd og sømænd. Kaperi, forlis, krigsfanger, træskibe, galionsfigurer og luksus på Amerikadamperne er blot få blandt de mange emner, som konferenceprogrammet allerede dækker.

Priserne for deltagelse er:

Enkeltværelse m. eget bad        2.900 kr.
Enkeltværelse m. delt bad         2.600 kr.
Dobbeltværelse m. eget bad      2.300 kr.
Dobbeltværelse m. delt bad     2.200 kr.
3-værelse m. delt bad           2.100 kr.
4-værelse m. delt bad           2.000 kr.
Uden overnatning                 1.500 kr.

STUDENTERRABAT! Som noget særligt tilbydes en pris på kun 449 kr. for studerende. Prisen dækker hele konferencen inkl. forplejning men uden overnatning. Der er få pladser, så hurtig tilmelding anbefales!

Priserne dækker overnatning og morgenmad på vandrehjem, oplæg, ekskursion, aftensmad fredag og forplejning, inkl. festmiddag, lørdag og søndag. Vi opfordrer deltagerne til at slå sig sammen om værelser, så vi udnytter faciliteterne effektivt. Hvis man ønsker at bo andre steder, går der tog til København og skib til Helsingborg flere gange i timen.

Tilmelding sker til museumsinspektør Thorbjørn Thaarup på tt@mfs.dk eller på tlf. 49 28 02 12 senest den 1. april 2016. Man kan også stadig nå at tilmelde sig med oplæg af ca. 15 minutters varighed. Deltagergebyret bedes indbetalt på kontonr. 3053030725, regnr. 6505 senest søndag den 10. april.

Deltagerne opfordres til at medbringe bøger til den maritimhistoriske bogauktion lørdag aften.

På vegne af Kontaktudvalget for Dansk Maritim Historie- og Samfundsforskning og M/S Museet for Søfart, Thorbjørn Thaarup.

Læs mere om Kontaktudvalget for Dansk Maritim Historie- og Samfundsforskning på www.maritimkontakt.dk.

Læs mere om M/S Museet for Søfart på www.mfs.dk

Emne: Konferencer | No Comments »

Comments