Menu

Nyheder

MK39 ‘Havnen – hvor verden ender og begynder’ er udkommet!

Af TT | April 17, 2018

Havnen_forside

Det er på havnen, at vi gennem årtusinder har sagt farvel til vores elskede og atter budt dem velkommen hjem. Her har vi taget imod bidder af fremmede verdener, og herfra har vi sendt lidt af os selv ud til andre.

Havnen lever i vores hjerte og sind, og den sætter sig fysiske spor i byen. Men er den en hoveddør eller en bagindgang? I Havnen – hvor verden ender og begynder tager søfolk og forskere os med rundt i Danmark og ud i verden. Til havne fyldt med følelser og forandringer.

Havnen er mit lille helle. Når hverdagen bliver for travl, mørk, bøvlet eller ensformig, lukker jeg øjnene og suger duften af en god havn ind, og så falder alting på plads. Jeg har erindringshavne til mange forskellige formål.” Fra Mikkel Beha Erichsens forord

‘Havnen – hvor verden ender og begynder’ kan købes i boghandleren landet over. Hvis man er medlem af M/S Museet for Søfarts Klub+, får man hvert år den nyeste bog som en del af sit medlemskab. Hvis man melder sig ind i løbet af 2018, får man også ‘Havnen – hvor verden ender og begynder’ som velkomstgave. Se mere på mfs.dk.

Emne: Maritim Kontakt | No Comments »

Comments